Kladdkaka (mjölkfri)
Bästa kladdkakereceptet ever...
100 g mjölkfritt margarin
2 ägg
3 dl socker
2½ dl vetemjöl
½ krm salt
2 tsk vaniljsocker
4 msk kakao
Sätt fast ett bakplåtspapper i en springform, ca 20 cm i diameter. Smält margarinet. Vispa ägg och socker pösigt, blanda i det avsvalnade fettet. Blanda i mjöl, vaniljsocker, salt och kakao i äggsmeten. Häll i formen och ställ in i ugnen i 18 min i 200 grader. Självklart kan man baka den på vanligt margarin och smör också...
100 g mjölkfritt margarin
2 ägg
3 dl socker
2½ dl vetemjöl
½ krm salt
2 tsk vaniljsocker
4 msk kakao
Sätt fast ett bakplåtspapper i en springform, ca 20 cm i diameter. Smält margarinet. Vispa ägg och socker pösigt, blanda i det avsvalnade fettet. Blanda i mjöl, vaniljsocker, salt och kakao i äggsmeten. Häll i formen och ställ in i ugnen i 18 min i 200 grader. Självklart kan man baka den på vanligt margarin och smör också...
Kommentarer
Trackback