Bananpaj


Älskar du banan och choklad då är det här något för dej...



100 g margarin
½ dl socker
1 dl vetemjöl
2 dl fiberhavregryn
chokladsås
3/4 dl Guinea 70 % chokladcouvertyr
2 bananer

Blanda margarin, socker, mjöl och havregryn tills allt margarin är inarbetat. Häll i chokladcouvertyren och blanda om. Ringla rikligt med chokladsås i botten av en pajform och täck med skivade bananer. Häll choklad- och smulblandningen över bananerna. Ställ in i ugnen, 230 grader, tills ytan är gyllenbrun. Låt pajen vila en liten stund så ytan blir knäckig. Servera med vispad grädde eller vaniljglass. 

Bildkälla: http://mrg.bz/xbLwME

Kommentarer
Postat av: Jenny

Ser ju jätte gott ut!

2011-02-06 @ 21:03:47
URL: http://matlustbloggen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback